springamilen.blogg.se

Vi är ett äkta par i våra bästa år som lever ett gott liv men alldeles för länge har prioriterat bort fysisk träning. Här följer du vår resa från soffpotatisar till fräscha paret som springer en mil.

Härlig kväll

Publicerad 2013-06-11 23:25:00 i Allmänt

Mitt i en sjukt intensiv period på jobbet är det lätt att glömma bort sig själv och sin träning men tur då att det finns ett träningsprogram på kylskåpet som säger till när det är dags!  Alltså blev det nu gåggning i denna vackra kvällssol.
 
Stefan var inte på träningshumör idag och hoppade över, så då var jag utlämnad till mig själv på det där sättet som bara en ensam joggare (gåggare) kan bli; lyssnande till de egna andetagen och nojigt uppmärksam på minsta lilla krämpa och tecken på att det skulle kunna bli jobbigt om en, två eller fem minuter. 
 
Men det gick fint med de 2x10 minuternas gåggning som nästintill blev joggning. Det känns nästan lite smålyxigt att börja om i programmet och känna att det går ganska lätt! Och nu har jag ju lagt till lite styrkeövningar också så nu SKA det inte bli knäproblem igen. Peppar, peppar.
 
Nu ska bara Stefan komma ifatt med det här passet också  får man hoppas.
 
Andra intressanta happenings i det här hushållet denna vecka har annars varit: Ny mikrovågsugn inköpt efter 10 år så nu ska det väl inte blixtra när vi poppar popcorn. Doppvärmare i Ks akvarium exploderat i morse. Allt bänk-, klassrums- och korridorskroksinnehåll hemburet från skolan. Kassvis! (Var gör man av allt? Stå i hallen hela sommaren?) Rabarberpaj bortglömd i kylen.  Bytt TV-bolag.

Kommentarer

Postat av: Ninna

Publicerad 2013-06-29 20:29:57

Hahaha Charlotta, du skriver så underbart!!

Postat av: Charlotta

Publicerad 2013-07-01 14:26:00

Tack Ninna!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela