springamilen.blogg.se

Vi är ett äkta par i våra bästa år som lever ett gott liv men alldeles för länge har prioriterat bort fysisk träning. Här följer du vår resa från soffpotatisar till fräscha paret som springer en mil.

Sprängt 70-vallen med IOEP-dieten och springer vidare!

Publicerad 2013-09-21 22:29:59 i Allmänt

Stefan känner inte att det är så viktigt att åstadkomma en milrunda nu, eftersom han tillryggalagt så många förr, och även längre. Så vi hoppar det just nu. Kör vidare med nästa träningsprogram, även det från syrran som i sin tur fått det specialdesignat av MåBras expert Katarina Woxnerud. Tänk om jag får tillfälle att tacka henne nån gång!
 
Det har blivit lite glesare med passen efter min tjejmil, men nu har vi kört vecka 1 i alla fall. Måste säga att det är en betydligt spänstigare tant som lubbar runt med sin starke man i Årsta nu än för ett halvår sen!
 
Det har dessutom försvunnit en bit, närmare bestämt 3,5 kg, efter semestern. Detta med hjälp av IOEP-dieten. ("Inget onyttigt, en portion-dieten"). Med tilläget EEM, "endast en macka". Funderar på att sälja detta dyrt till kvällspressen: "Ät vilken mat som helst, gå ner 3,5 kilo."
 
Nu är 70-strecket passerat, ett kilo kvar till normalvikt och 6 till idealvikt. Önska mej lycka till nu när den tuffaste perioden börjar, när det gäller att keepa upp alltså!
Inte det lättaste med såna här fantastiska bagare i huset:
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela