springamilen.blogg.se

Vi är ett äkta par i våra bästa år som lever ett gott liv men alldeles för länge har prioriterat bort fysisk träning. Här följer du vår resa från soffpotatisar till fräscha paret som springer en mil.

Vecka 1 pass 1 igen!

Publicerad 2013-06-01 21:43:30 i Allmänt

Idag började vi om från början. Med rätt skor. Pass 1 vecka 1, denna gång utan snöslask utan istället med sommaren i full blom. Fascinerande vad snabbt det har gått!
 
Dagens outfit bestod dessutom av mina sommaranpassade kortare träningsbyxor och den tjusiga reklam-T-shirt jag fick från Må Bra när jag anmälde mig till Tjejmilen:
Kanske var det sommarvärmen eller också satt lite träning från tidigare kvar, för det kändes faktiskt väldigt bra! Bara att tuffa på. Tills vi började noja oss för alla tecken på eventuella nya skador. Börjar man tänka på det så känner man lite stick och kramp i alla möjliga muskler och leder. Stefan fick ont på riktigt i vaden nånstans i mitten av rundan men efter lite stretching och byte av löpstil gick det över.
 
När vi kom tillbaks surfade vi fram några styrkeövningar på Må Bra-bloggen som ska förebygga knäont. Länk nedan. Oj aj ajaj, phu, vi har visst inte några muskler!
 
http://mabra.com/brakiga-knan-sa-tranar-du-bort-besvaren/

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela